Categorie├źn
case

HVC Energie

HVC Energie heeft naast een complete contentstrategie ook gekozen voor campagnes en e-mail automation en content.

Samen met de afdeling marketing en communicatie heb ik voor HVC Energie de customer journey uitgewerkt voor energieklanten. Op basis deze informatie, samen met bestaande plannen en de klantenservice is een contentstrategie uitgewerkt.

Op basis van het hero, hub en hygiene model zijn bij de doelgroep passende contentformats ontwikkeld en is een campagnestrategie uitgewerkt. Hierin zitten e-mailmarketing, marketing automation en klantenservice content (help content).

Andere werkzaamheden voor HVC Energie

  • Campagnes op sociale media
  • Videocontent
  • Blogposts en artikelen
  • Algemeen advies rondom online communicatie en marketing

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.