Categorieën
Podcast

Promo: Podcast over duurzaamheid

In de Podcast over duurzaamheid voert Aljo Hartgers gesprekken met gasten over duurzaam leven, wonen en werken. Vanuit de intrinsieke motivatie duurzaam te leven en een enorme nieuwsgierigheid naar alles wat kan bijdragen interviewt Aljo gasten over hun rol binnen dit onderwerp.


Luister aflevering

Beluister de afleveringen en abonneer je op de podcast in Apple Podcasts, Spotify, of Google Podcasts. Je kunt hem ook hieronder beluisteren.

Luister de Podcast over duurzaamheid in Apple Pddcasts Luister de Podcast over duurzaamheid in Spotify Luister op Google Podcasts

Luister de Podcast over Duurzaamheid in je browser

 

Aljo Hartgers · Promo Podcast over Duurzaamheid

Gasten Podcast over duurzaamheid

De gasten in de podcast ondernemen of werken midden in de transitie naar een duurzamere samenleving. De onderwerpen zijn breed: van elektrisch rijden en circulair bouwen tot verduurzamen van een woning en wat daarbij komt kijken. De gasten zijn allen expert in hun vakgebied en het gesprek gaat over hun ervaringen, visie en ambitie.

Met de podcast wil Aljo mensen bereiken die wel ‘iets’ willen met verduurzamen of duurzamer leven, maar nog niet precies weten hoe. Het idee voor de podcast speelde al jaren, maar werd in een stroomversneling gebracht omdat hij meerdere klanten heeft in de duurzame branche. Met een laagdrempelig medium als een podcast is een grote groep consumenten en professionals te informeren, enthousiasmeren en overtuigen. Zonder wijzende vinger, maar met een positive blik.

Promotie Podcast over duurzaamheid

De podcast verschijnt elke twee weken in Apple Podcasts, Spotify en is overal ter wereld te beluisteren via Soundcloud en de website van Aljo Hartgers. Op deze site verschijnt bij elke podcast ook een blogpost over de gast, de inhoud van de podcast en een overzicht van de organisatie van de gast.

De promotie volgt via eigen kanalen (sociale media, website en e-mailnieuwsbrief), de kanalen van de gast en wordt er betaalde aandacht gegenereerd op sociale kanalen in het hart van de doelgroep.


Over Aljo Hartgers

Vanuit mijn eigen, brede, interesse over duurzame onderwerpen wil ik vaak meer weten en dieper op de inhoud ingaan. Met de Podcast over duurzaamheid volg ik de ontwikkelingen op nauwe voet en probeer ik feiten en fabels te scheiden en mensen te helpen een volgende stap te nemen in duurzamer of bewuster te leven. Door mijn achtergrond in marketing en communicatie weet én zie ik dat het lastig kan zijn om mensen die eerste stap te laten zetten. Door een laagdrempelig medium als een podcast in te zetten help ik mee de verhalen van duurzame bedrijven te vertellen.

Als een van de eersten in Nederland reed Aljo elektrisch in een BMW i3 en in 2017 reed Aljo de eerste EV Rally met een Nissan LEAF 30 kWh naar Barcelona, een hachelijk maar haalbaar avontuur. Als ondernemer helpt hij diverse duurzame ondernemingen (zoals Woon Duurzaam, Heliotherm en Energetika) met hun marketing en communicatie. Bij Aljo staat duurzaamheid voorop, zowel in dagelijks leven, wonen en reizen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.