Workshop Empathy Mapping

Empathy mapping

Empathy mapping is dé methode om behoeften, wensen, vooroordelen en angsten van je doelgroep te achterhalen. Met de gegevens uit het Empathy Map Canvas kun je veel beter, sneller en concreter content maken. Je kent immers de wensen en behoeften, de beïnvloeders en vragen van je doelgroep. Deze content kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Empathy mapping is een beproefde methode uit de UX-wereld. Ik zet deze methode in om gericht content te ontwikkelen.

Maak een afspraak voor een gratis intake

Workshop Empathy mapping

De workshop Empathy mapping kost € 695 (exclusief btw) en duurt een dagdeel. Binnen een week na de workshop ontvang je een uitgewerkt document met inspiratie voor nieuwe content, en een leidraad om je doelstellingen met content marketing te behalen!

Voor wie?

De workshop is geschikt voor elk bedrijf dat met contentmarketing aan de slag wil of dit al doet – van klein tot groot. De workshop wordt voor je uitgewerkt als presentatie, zodat je een goed overzicht hebt van je doelgroep, met daarbij ideeën voor content en de keuze voor specifieke kanalen. De workshop wordt uitgewerkt tot een overzichtelijk geheel. Met deze uitwerking kun je relevante content maken. Wat krijg je bij de uitwerking:
• Uitgewerkte doelgroepen
• Voorbeelden en ideeën van content
• Keuze in kanalen

Het liefst doe je dit niet alleen met jouw team: ik betrek graag je doelgroep en andere medewerkers bij het proces. Denk bijvoorbeeld aan mensen van de klantenservice of de buitendienst. Zij hebben immers direct contact met je klanten.

Download het empathy map canvas

Vul hieronder je gegevens in, dan krijg je automatisch een mail met de download. Vervolgens krijg je nog maximaal 2 e-mails met tips en uitleg voor het invullen.

Wie gingen je voor?

Deze workshop heb ik onder andere gegeven bij:

Briskr

Empathy mapping werd ingezet als onderdeel van het programma contentstrategie in een dag. Zo is de doelgroep goed in kaart gebracht.

The Economic Board

Om de nieuwe website van The Economic Board van de juiste content te voorzien, zijn meerdere sessies empathy mapping georganiseerd.

Provincie Zuid-Holland

De gehele afdeling communicatie van de Provincie Zuid-Holland is bijgespijkerd in contentstrategie, online communicatie en doelstellingen.

Boek direct een gratis intake

Bespreek je wensen via een Google Meet afspraak. Hieronder kun je eenvoudig een afspraak maken. Je kunt hieronder ook gewoon het contactformulier invullen.


Contactformulier

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op.