Podcast over duurzaamheid

In de Podcast over duurzaamheid heb ik gesprekken met gasten over duurzaam leven, wonen en werken. Deze gasten werken midden in de transitie naar een duurzamere samenleving of weten alles over een specifiek onderwerp.

Vanuit mijn eigen, brede, interesse over duurzame onderwerpen wil ik vaak meer weten en dieper op de inhoud ingaan. Met de Podcast over duurzaamheid volg ik de ontwikkelingen op nauwe voet en probeer ik feiten en fabels te scheiden.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul je e-mailadres en voornaam in, dan zorg ik ervoor dat je als eerste op de hoogte bent!

 

Luister afleveringen

Beluister alle afleveringen op Apple Podcasts of Spotify (of beluister hem hieronder per aflevering in je browser).

Luister de Podcast over duurzaamheid in Apple Pddcasts Luister de Podcast over duurzaamheid in Spotify Luister op Google Podcasts

Afleveringen Podcast over duurzaamheid

Bekijk en luister alle afleveringen van de Podcast over duurzaamheid.

Helaas geen berichten gevonden.